CHAT GPT ZA POČETNIKE

O edukaciji

Categories:

Dobrodošli u edukaciju o ChatGPT-u, revolucionarnom alatu koji oblikuje budućnost komunikacije s tehnologijom. Razvijen od strane tvrtke OpenAI, ChatGPT omogućava interakciju s umjetnom inteligencijom kroz prirodni jezik, otvarajući vrata novim mogućnostima u obrazovanju, poslovanju, i osobnoj upotrebi. Kroz primjere ćemo istražiti kako ChatGPT može unaprijediti razne aspekte vašeg života i rada.

Upoznajte alat koji je pokrenuo AI revoluciju.
ChatGPT aktivno koristi preko 100 milijuna korisnika od kojih preko 25 milijuna aktivnih korisnika.


Zašto znati ChatGPT?

  1. Budi kao da si iz budućnosti, ali sada: Znati o ChatGPT-u je kao imati kristalnu kuglu. Ova tehnologija nije samo puka zanimacija; ona je vrata u budućnost komunikacije, obrazovanja i tehnoloških inovacija. Zamišljaj da na zabavi možeš impresionirati prijatelje pričama o tome kako ti je digitalni asistent pomogao napisati roman ili naučiti svirati ukulele. Ovo je alat koji je pokrenuo AI revoluciju.
  2. Supermoći na dohvat tipkovnice: Ovladavanje ChatGPT-om je kao otključavanje skrivenog nivoa u video igri, ali u stvarnom životu. Trebaš napisati mail, ali inspiracija ti je na godišnjem? ChatGPT. Zaglavio si na zagonetki u križaljci koja ti ne da mira? ChatGPT. Želiš napisati pjesmu o svom ljubimcu hobotnici? Pa, naravno, ChatGPT. Mogućnosti su praktički beskonačne!
  3. Jedno slovo dalje od AI-apokalipse: Uz sav taj hajp oko umjetne inteligencije, bitno je znati razlikovati stvarnost od znanstvene fantastike. ChatGPT može izgledati kao da je samo korak do preuzimanja svijeta, ali zapravo je daleko od toga. Upoznavanjem s ChatGPT-om i njegovim mogućnostima, možeš razbiti mitove i razumjeti prave kapacitete i ograničenja AI-a. Plus, uvijek je dobro imati nekoliko činjenica u rukavu za one rasprave na društvenim mrežama gdje svi misle da su eksperti za AI.

Dakle, učenjem o ChatGPT-u ne samo da postaješ tehnološki guru u očima svojih prijatelja, već i dobivaš priliku istražiti nevjerojatne mogućnosti koje AI donosi u naše živote.

Course Instructor

Darko Bilandžić Darko Bilandžić Author

ChatGPT za početnike

30,00 

ChatGPT 3.5 – Besplatna verzija

Otvaranje računa

Promptovi

Modifikatori

Leveli objašnjavanja

Text

Korisni promptovi

Taktike

Produktivnost

ChatGPT 4 – Plaćena verzija

Resursi

This section does not have any lessons.