Uvjeti plaćanja

Dobrodošli na www.aipraktikum.com! Kako bismo osigurali glatko i sigurno iskustvo plaćanja, važno je da razumijete i pridržavate se sljedećih Uvjeta plaćanja. Ovi uvjeti se odnose na sve transakcije obavljene na našoj stranici.

1. Prihvaćene metode plaćanja
Na www.aipraktikum.com nudimo sljedeće metode plaćanja za naše usluge:

Stripe: Možete platiti kreditnim ili debitnim karticama putem Stripe-a, vodeće platforme za obradu online plaćanja.

PayPal: Također prihvaćamo plaćanja putem PayPal-a, globalnog sustava za online plaćanja koji omogućuje sigurne transakcije.


2. Sigurnost transakcija
Sigurnost vaših financijskih informacija naš je prioritet. Obje metode plaćanja koriste napredne sigurnosne protokole kako bi zaštitile vaše podatke i osigurale sigurnu obradu vaših transakcija. Ne pohranjujemo informacije o vašoj kreditnoj kartici na našim serverima.

3. Procesuiranje plaćanja
Prilikom obavljanja plaćanja, bit ćete preusmjereni na sigurnu stranicu za plaćanje gdje ćete unijeti svoje podatke za plaćanje. Nakon što potvrdite transakciju, primit ćete potvrdu o plaćanju na vašu e-mail adresu.

4. Porezi i dodatne naknade
Sve cijene na www.aipraktikum.com su izražene u valuti koja je navedena na stranici (€). Odgovorni ste za plaćanje svih primjenjivih poreza i dodatnih naknada koje mogu biti povezane s vašom kupovinom.

5. Povrati i otkazivanja
Ako želite otkazati svoju kupnju ili zatražiti povrat sredstava, molimo vas da se upoznate s našom Politikom povrata i otkazivanja. Detalji o procesu povrata i uvjeti pod kojima su povrati mogući nalaze se u navedenoj politici.

6. Pitanja i podrška
Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s vašom transakcijom, molimo vas da nas kontaktirate na info@aipraktikum.com. Naš tim za podršku je tu da vam pomogne sa svim pitanjima ili problemima koje možete imati.

Vašim korištenjem metoda plaćanja na www.aipraktikum.com potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uvjete plaćanja.