Opći uvjeti korištenja

CREATOS – Obrt za promidžbu, vl. Darko Bilandžić, Osijek, Svetog Josipa radnika 7, OIB: 52553671985, upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku pod matičnim brojem obrta (MBO): 97722600 (dalje u textu Creatos ili mi). AI PRAKTIKUM je brand obrta CREATOS.

Dobro došli na AI PRAKTIKUM! Ovo je mjesto gdje se AI i Marketing rukuju, a znanje prodaje kao vruće krafne. Prije nego što zaronite u more naših online edukacija, molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete. Oni su važniji od recepta za savršeni cheesecake!

1. Prihvaćanje uvjeta
Korištenjem naše stranice, pristajete na ove uvjete kao što pristajete na sladoled kad ga netko ponudi. Ako vam se ne sviđaju, možda je bolje da nastavite tražiti znanje na nekom drugom mjestu.

2. Tko može koristiti našu stranicu?
Svatko tko zna razliku između algoritma i algorythma može koristiti našu stranicu. Šalimo se, dobrodošli su svi, ali morate biti stariji od 18 ili imati dopuštenje vašeg robota čuvara.

3. Kako se ponašati na stranici
Budite fini, ne kopirajte naše materijale kao što ne biste kopirali tuđe domaće zadatke. Poštujte autorska prava i ne širite lažne vijesti o AI apokalipsi.

4. Cijene i plaćanja
Sve cijene su izražene u €urima. Šalimo se, platit ćete standardnim sredstvima. Ako se predomislite, imate 14 dana da povikate “Šala, šala!” i tražite povrat novca.

5. Intelektualno vlasništvo
Sve što vidite na našoj stranici je naše, kao što je vaš mobitel vaš. Ne smijete to uzeti bez pitanja. Ako to učinite, spremni smo pozvati naše AI odvjetnike.

6. Odricanje od odgovornosti
Naša stranica je kao čarobni šešir – ponekad izvučeš zeca, a ponekad samo prašinu. Trudimo se da sve informacije budu točne, ali ne možemo garantirati da će vam naši tečajevi donijeti posao u Googleu.

7. Promjene uvjeta
Kao što se moda mijenja, tako se mogu mijenjati i naši uvjeti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama, baš kao što vas Netflix obavijesti o novoj sezoni vaše omiljene serije.

8. Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na info@aipraktikum.com . Tu smo za vas, osim tijekom pauze za kavu.