Politika povrata

Dobrodošli u labirint naše Politike povrata i otkazivanja! Ne brinite, za razliku od Minotaura, ovdje ćete naći samo prijateljske smjernice koje će vam pomoći da se snađete ako vam naša edukacijska čarolija ne sjedne kako treba.

1. “Ups, pogriješio/la sam!”
Svima nam se dogodi. Ako ste kliknuli “kupi” brže nego što Flash obiđe svijet i odmah zažalili, imate 24 sata da otkažete svoju kupovinu bez ikakvih pitanja. Samo nam pošaljite poruku s vašim detaljima kupovine na info@aipraktikum.com i mi ćemo vratiti novac brže nego što možete reći “Abrakadabra!”

2. “Ovo nije ono što sam očekivao/la!”
Ako ste mislili da ste se prijavili za tečaj izrade labuda od papira, a umjesto toga dobili lekcije o umjetnoj inteligenciji, ne brinite. Nudimo 14-dnevno razdoblje za povrat sredstava od dana kada tečaj započne, pod uvjetom da niste pristupili više od 30% materijala. Da, znamo da nije lako odoljeti, ali moramo negdje povući crtu.

3. “Nešto ne radi…”
Ako naša platforma ima loš dan (jer, hej, i web stranice imaju osjećaje) i ne možete pristupiti kupljenom sadržaju, dajte nam priliku da to ispravimo. Kontaktirajte nas i dati ćemo sve od sebe da riješimo problem u najkraćem mogućem roku. Ako to ne uspije, imate pravo na puni povrat sredstava.

4. Kako izvršiti povrat ili otkazivanje
Za sve zahtjeve za povrat ili otkazivanje, šaljite nam vaše ime, e-mail adresu, detalje tečaja i broj narudžbe na info@aipraktikum.com. Naš tim će vam se javiti s daljnjim uputama i probati riješiti vaše zahtjeve brže nego što možete reći “Povrat!”

5. “Što ako sam samo promijenio/la mišljenje?”
Znamo da se mišljenja mijenjaju brže nego vremenska prognoza u travnju. Ako jednostavno želite promijeniti tečaj, javite nam se i pokušat ćemo pronaći rješenje koje će odgovarati oboma.

Zapamtite, naš je cilj da budete zadovoljni! Ako vam se putovanje kroz svijet umjetne inteligencije i marketinga ne sviđa kako ste očekivali, tu smo da to ispravimo. Samo ne zaboravite, svaka čarolija ima svoja pravila.