Pravila privatnosti

Dobrodošli u naš digitalni dom, www.aipraktikum.com! Kao i svaki dobar domaćin, brinemo o privatnosti naših gostiju. Ova Pravila privatnosti objasnit će vam kako skupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke. Molimo vas da ih pročitate pažljivo, kao što biste pročitali recept za savršeni cheesecake.

1. Koje informacije skupljamo?
Kada posjetite našu stranicu, možemo skupljati razne informacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, e-mail adresu, broj telefona i informacije o plaćanju. Ne brinite, nećemo skupljati ništa što nam direktno ne dopustite ili što nije potrebno za pružanje naših usluga.

2. Kako koristimo vaše informacije?
Vaše informacije koristimo radi pružanja najboljeg mogućeg iskustvo na našoj stranici, za dopuštanje pristupa našim tečajevima, za oibavijesti o novim tečajevima ili promjenama i, povremeno, za slanje newslettera punih korisnih savjeta i trikova (s opcijom da se odjavite, naravno).

3. Dijeljenje s trećim stranama
Vaše podatke čuvamo kao Smeagol svoj “dragulj” i ne dijelimo ih s trećim stranama, osim kada je to neophodno za pružanje naših usluga (poput procesiranja plaćanja) ili kada nas zakon obveže. U tim slučajevima, surađujemo samo s partnerima koji pružaju isti nivo zaštite privatnosti.

4. Sigurnost vaših podataka
Primjenjujemo razne sigurnosne mjere da zaštitimo vaše osobne podatke od neautoriziranog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. Kao što Harry Potter koristi čarolije za zaštitu, tako i mi koristimo moderne tehnologije sigurnosti.

5. Kolačići i slične tehnologije
Koristimo kolačiće (ne one s čokoladom, nažalost) i slične tehnologije da poboljšamo vaše iskustvo na našoj stranici i za analizu korištenja naše web stranice. Imate mogućnost odbiti kolačiće, ali to može utjecati na funkcionalnost stranice.

6. Pristup i kontrola nad vašim podacima
Želimo da se osjećate kao kapetan svog broda, pa vam dajemo kontrolu nad svojim osobnim podacima. U svakom trenutku možete zatražiti pristup svojim podacima, ispraviti ih ili zatražiti njihovo brisanje.

7. Promjene u Pravilima privatnosti
Kao što se tehnologija razvija, možda će biti potrebno ažurirati i ova Pravila. Sve promjene objavit ćemo ovdje, tako da uvijek znate koje informacije skupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima ih dijelimo.

8. Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?
Vaše osobne podatke čuvamo dok postoji valjani razlog za njihovu obradu, kao što je vaša privola. Nakon što razlog prestane ili ako postoje propisi koji to zahtijevaju, brišemo ih u roku od 30 dana. Ne brinite, nećemo ih čuvati vječno

9. Kontakt
Ako imate pitanja, zabrinutosti ili trebate savjet kako preživjeti sljedeći obiteljski ručak, slobodno nas kontaktirajte na info@aipraktikum.com.

Zahvaljujemo vam što nam dopuštate da budemo dio vašeg edukacijskog putovanja. Obećajemo čuvati vašu privatnost kao što čuvamo svoje najdraže tajne.