Midjourney

PROMPT
watercolor style purple gems and jewels background --ar 9:16 --style raw --v 6
PROMPT
an illustrated vector portrait of dr martin luther king on white background, --ar 2:3 --v 6
PROMPT
white cake with slices of lemon and blueberries and mint leaves evenly distributed --v 6
Previous slide
Next slide

OD MAŠTE DO STVARNOSTI

Korak po korak vodič za uspješno kreiranje AI radova

 

Uvod u edukaciju

Dobrodošli u avanturu otkrivanja Midjourneya, tajanstvenog putnika kroz svijet umjetne inteligencije koji nas vodi na putovanje kroz beskonačne kreativne pejzaže. Midjourney nije običan vodič; on je čarobnjak koji pretvara vaše ideje u vizualne majstorije, otvarajući vrata svijetovima koje ste samo mogli zamisliti u snovima.

Zašto učiti Midjourney?

  • Alatka za one s maštom veličine galaksije: Zamislite da možete stvoriti umjetnost koja odražava dubine vaše mašte, bez potrebe za godinama učenja slikarskih tehnika. Midjourney je vaš digitalni slikarski set, s kojim možete crtati svjetove, likove i scene brzinom misli.

  • Odgovor na pitanje “Što ako?”: Midjourney pretvara vaše “što ako” u “evo kako bi to izgledalo”. Što ako su dinosauri i ljudi živjeli zajedno? Kako bi izgledao grad na Marsu? Midjourney donosi odgovore u visokoj rezoluciji.

  • Kreativni sidekick koji ne spava: Zaboravite na blokadu pisca ili slikara. Kad god zapnete, Midjourney je tu da vam priskoči u pomoć, osvježi ideje i doda malo čarolije u vaš kreativni proces.

Učenjem o Midjourneyu ne samo da ćete postati mađioničar digitalne umjetnosti, već ćete otkriti nove načine izražavanja i dijeljenja svojih najdivljijih fantazija i ideja s svijetom. Pripremite se, jer vas čeka putovanje gdje su jedina ograničenja ona koja postavite sami!

LEKCIJE