Uvod u AI

Tehnologija koja mijenja svijet 

Vatra, Kotač, Parni stroj, Internet, Umjetna inteligencija

OD STROJA DO SURADNIKA

Nekad znanstvena fantastika, sada na našim mobitelima i računalima

Uvod u edukaciju

Dobrodošli na edukaciju posvećenu umjetnoj inteligenciji (AI), jednom od najznačajnijih i najdinamičnijih područja u tehnološkom svijetu danas. Umjetna inteligencija je promijenila način na koji razumijemo i koristimo tehnologiju, imajući dubok utjecaj na razne industrije, od zdravstva do financija, od obrazovanja do zabave. Tijekom ove edukacije, istražit ćemo osnove AI-a, njene različite primjene, i kako ona oblikuje našu budućnost.

Zašto je bitno znati o Umjetnoj Inteligenciji?

  1. Temelj Moderne Tehnologije: Razumijevanje AI-a je ključno za shvaćanje kako moderne tehnologije funkcioniraju i kako se razvijaju.

  2. Širok Spektar Primjena: AI ima primjene u gotovo svakom sektoru industrije, što otvara nove mogućnosti za inovacije i poboljšanja.

  3. Etičke i Društvene Implikacije: AI postavlja važna etička i društvena pitanja koja se tiču privatnosti, sigurnosti, zapošljavanja i društvene pravde.

Kroz razne primjere i studije slučaja, ova edukacija će vam pružiti osnovno razumijevanje umjetne inteligencije, njezine trenutne uloge u društvu i potencijalnog utjecaja na budućnost.

LEKCIJE