Chat GPT

PROMPT
Napiši mi tri varijacije email koje mogu poslati šefu gdje ga pitam za povećanje plaće.
ChatGPT 3.5
PROMPT
Objasni mi kriptovalute kao djetetu od 10 godina
ChatGPT 3.5
PROMPT
Pronađi zadnje vijesti o [tvrtci] ili [temi] i napiši sažetak o tri najbitnije teme
ChatGPT 4.0
Previous slide
Next slide

ALAT KOJI JE POKRENUO AI REVOLUCIJU

Iskusite moć konverzacije s besplatnom i plaćenom verzijom Chat GPt-a i transformirajte vašu online interakciju.

Uvod u edukaciju

Dobrodošli u edukaciju o ChatGPT-u, revolucionarnom alatu koji oblikuje budućnost komunikacije s tehnologijom. Razvijen od strane tvrtke OpenAI, ChatGPT omogućava interakciju s umjetnom inteligencijom kroz prirodni jezik, otvarajući vrata novim mogućnostima u obrazovanju, poslovanju, i osobnoj upotrebi. Kroz primjere ćemo istražiti kako ChatGPT može unaprijediti razne aspekte vašeg života i rada.

Zašto znati ChatGPT?

  1. Budi kao da si iz budućnosti, ali sada: Znati o ChatGPT-u je kao imati kristalnu kuglu. Ova tehnologija nije samo puka zanimacija; ona je vrata u budućnost komunikacije, obrazovanja i tehnoloških inovacija. Zamišljaj da na zabavi možeš impresionirati prijatelje pričama o tome kako ti je digitalni asistent pomogao napisati roman ili naučiti svirati ukulele. Ovo je alat koji je pokrenuo AI revoluciju.

  2. Supermoći na dohvat tipkovnice: Ovladavanje ChatGPT-om je kao otključavanje skrivenog nivoa u video igri, ali u stvarnom životu. Trebaš napisati mail, ali inspiracija ti je na godišnjem? ChatGPT. Zaglavio si na zagonetki u križaljci koja ti ne da mira? ChatGPT. Želiš napisati pjesmu o svom ljubimcu hobotnici? Pa, naravno, ChatGPT. Mogućnosti su praktički beskonačne!

  3. Jedno slovo dalje od AI-apokalipse: Uz sav taj hajp oko umjetne inteligencije, bitno je znati razlikovati stvarnost od znanstvene fantastike. ChatGPT može izgledati kao da je samo korak do preuzimanja svijeta, ali zapravo je daleko od toga. Upoznavanjem s ChatGPT-om i njegovim mogućnostima, možeš razbiti mitove i razumjeti prave kapacitete i ograničenja AI-a. Plus, uvijek je dobro imati nekoliko činjenica u rukavu za one rasprave na društvenim mrežama gdje svi misle da su eksperti za AI.

Dakle, učenjem o ChatGPT-u ne samo da postaješ tehnološki guru u očima svojih prijatelja, već i dobivaš priliku istražiti nevjerojatne mogućnosti koje AI donosi u naše živote.

LEKCIJE