Drugi AI AKCELERATOR

Druga radionica

Veliko hvala svima koji su bili dio moje druge edukacije pod nazivom “AI Akcelerator”! Dana 10.5.2024 smo zajedno zaronili u fascinantni svijet umjetne inteligencije i otkrili što sve ona (trenutno) može.
 
Od razgovora o mogućnostima ChatGPT-a do kreiranja vlastite tvrtke uz pomoć AI, nadam se da ste uživali koliko i ja.
Također, upoznali smo i Midjourney te kreirali “Jordanke” u stilu Picassa 😄 Istražili smo i neke zanimljive novitete u AI svijetu poput Sore, Humea i robota s computer vision tehnologijom.
 
Ovo peto satno putovanje prošlo je za tren, a sve zahvaljujući vama i vašoj znatiželji i pitanjima. Veselim se novim susretima i daljnjem istraživanju AI čuda s vama!

Zašto AI? Zašto Sada?

“Ne propustite priliku da vaše poduzeće iskoristi puni potencijal AI tehnologije!” Nije samo fraza, već poziv na akciju za sve poduzetnike koji žele ostati relevantni. AI nije samo budućnost; ona je sadašnjost koja oblikuje kako poslujemo, komuniciramo i donosimo odluke.

Ključni Momenti Radionice

Radionica je bila strukturirana tako da maksimizira učenje kroz interaktivne sesije, praktične demonstracije i diskusije. Evo kako je izgledao njen plan:

    1. Uvod u Umjetnu Inteligenciju: Putovanje je započelo povijesnim i konceptualnim uvodom u AI, postavljajući scenu za dublje razumijevanje.
    2. Značaj AI za Poslovanje: Kroz primjere i diskusije, sudionici su otkrili kako AI može riješiti specifične probleme unutar njihovih poduzeća.
    3. Razumijevanje AI Tehnologija: Ključne AI tehnologije i alati predstavljeni su na razumljiv i praktičan način.
    4. Implementacija AI u Poslovanje: Od teorije do prakse, sudionici su naučili kako integrirati AI tehnologije u svoje poslovne procese.

Radionica Kao Početak Vaše AI Pustolovine

Završetak radionice nije bio kraj, već početak putovanja u AI. Sudionici su opremljeni znanjem, strategijama i resursima za daljnje učenje i eksperimentiranje s AI tehnologijama.

Ne Propustite Sljedeću Prijavu!

S obzirom na ograničen broj mjesta i personalizirano iskustvo, radionica AI AKCELERATOR bila je ekskluzivno iskustvo koje ne želite propustiti. Pridružite se revoluciji i ne dopustite da strah od nepoznatog zaustavi vaš korak prema budućnosti.

U svijetu koji se neprestano mijenja, prilagodba i prihvaćanje novih tehnologija poput AI-ja nije samo opcija; to je nužnost. AI AKCELERATOR radionica otvorila je vrata budućnosti za mnoge poduzetnike, dokazujući da je umjetna inteligencija ne samo dostupna već i ključna za uspjeh u poslovanju.

 

Ostani znatiželjan
Ostani korak ispred
– Darko Bilandžić

Napisano
May 10, 2024

Darko Bilandžić

O AUTORU

Marketing, AI & AR poduzetnik,  God of war fan, kolekcionar Jordanki

Kategorije

Popularni sadržaj

Podjeli sadržaj